Over ons

Easy Way is de expert in ondersteunende diensten in de automotive, transport- én logistieke branche. We matchen vast en flexibel personeel met diverse bedrijven, waaronder leasemaatschappijen, dealers en logistieke organisaties. 

Naast autotransport en hikers, bieden we ook privéchauffeurs, autopoetsers en ervaren chauffeurs met rijbewijzen van B tot CE. Onze pakketbezorgers en vrachtwagenchauffeurs zorgen ervoor dat je goederen veilig en op tijd aankomen. Onze privéchauffeurs brengen je veilig en comfortabel naar je bestemming, terwijl onze autopoetsers elk voertuig laten shinen.

Bij Easy Way geloven we in flexibiliteit en maatwerk, of het nu gaat om korte projecten of langdurige samenwerkingen. Ons doel is altijd om verwachtingen te overtreffen en een betrouwbare partner te zijn. Ons succes komt door onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bij Easy Way krijg je service met een glimlach, betrouwbaarheid en deskundigheid in elke opdracht. 

Man aan het telefoneren

Onze missie

Sinds 1997 is Easy Way dé specialist in ondersteunende diensten binnen de automotive, transport én logistieke branche. We snappen als geen ander hoe belangrijk gemak, veiligheid, transparantie en vertrouwen zijn. Onze missie? Die draait om het waarmaken van deze waarden voor al onze klanten en partners, met een flinke dosis persoonlijke aandacht.

Of het nu gaat om het regelen van pakketbezorgers, het verplaatsen van voertuigen, het terugbrengen van leaseauto's of het aannemen van een nieuwe vrachtwagenchauffeur, wij gaan altijd voor topkwaliteit en de beste ervaring voor iedereen die met ons samenwerkt. 

DE SPECIALIST

Bij Easy Way doen we er alles aan om ons te onderscheiden met onze persoonlijke touch en topkwaliteit service. We willen niet alleen een dienst leveren, maar écht het verschil maken voor onze klanten. Of het nu gaat om het wegnemen van dagelijkse stress of het helpen om een dag soepeler te laten verlopen, wij zijn jouw adviespartner voor al je HR-vraagstukken! 


Onze aanpak draait om het leveren van de juiste service op het juiste moment, afgestemd op de specifieke behoeften van iedere klant. We bieden uitgebreide ondersteuning in zowel de automotive sector als transport en logistiek. Onze chauffeurs, zowel voor personenvervoer als goederenvervoer, zorgen voor veilige en efficiënte transportoplossingen. Vanaf het eerste contact streven we naar het opbouwen van vertrouwen en het leveren van kwaliteit, zodat onze klanten zich direct goed voelen bij hun keuze voor Easy Way. Onze service gaat verder dan puur praktisch; het is een belofte van betrouwbaarheid en professionaliteit die we bij elke interactie willen waarmaken. 

DE WEG NAAR SUCCES


Contact

Heb je vragen over Easy Way, behoefte aan meer informatie over onze dienstverlening, of wil je direct in contact komen met een van onze collega's? We staan klaar om je te helpen! Vul eenvoudig ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct iemand aan de lijn? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 076 530 7400.  

Klacht

Heb je een klacht of ben je niet tot een bevredigende oplossing gekomen met je contactpersoon? Dan kun je een klacht indienen via het digitale klachtenformulier.

Misstanden

Heb je het vermoeden of bewijs van een misstand die in strijd is met gedragsregels? Denk aan belangenverstrengeling, inbreuk op de mededingingswetgeving, omkoperij of fraude/diefstal. Dan vragen we je dat, gezien de aard van situatie, om dit via het online formulier bij ons te melden.

Ongewenste omgangsvormen

Heb je te maken met ongewenste omgangsvormen op de werkvloer? Denk aan discriminatie, pesten, (seksuele) intimidatie of agressie. Maak hiervan een melding bij onze vertrouwenspersoon via dit formulier.

Contactaanvraag

Loading...
In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

LIEVER PERSOONLIJK CONTACT?

WIJ HELPEN JE GRAAG OP WEG

foto van Tamara
Tamara Dillen
Senior Consultant Easy Way Transport & Logistiek
040 266 2300
Kenneth Giron
Senior Consultant Easy Way Automotive
076 530 7400
Rik van der Linden
Senior Consultant Easy Way Hiker
076 530 7400

WIJ HEBBEN DE DRIVE

ONTDEK EASY BIJ EASY WAY

Met ruim 150.000 verschillende opdrachten per jaar zijn we de marktleider in Nederland voor chauffeursdiensten, transportoplossingen en flexibele arbeidskrachten. We beschikken over een pool van meer dan 3500 ervaren medewerkers die dagelijks voor je klaarstaan. Of je nu een transportplanner, binnendienstmedewerker, autopoetser, hiker, magazijnmedewerker, vrachtwagenchauffeur, heftrucker of privéchauffeur nodig hebt, bij Easy Way ben je aan het juiste adres. 
30+
Jaar aan ervaring
150.000
Opdrachten per jaar
3500
(Ervaren) medewerkers