Transport & Logistiek vacatures

Wij helpen jou graag bij het vinden van een baan in de transport of logistiek!  De transportbranche is een belangrijk onderdeel van onze snelle economie. Wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures! 

Heftruck bestuurder

Wij helpen jou graag bij het vinden van een transport baan die bij jou past. De transport is een belangrijk onderdeel van onze snelle economie. Wil jij daar onderdeel van uitmaken? Wij hebben altijd veel vacatures in de transport. Nog geen transport ervaring maar wil jij een nieuwe weg in slaan? Met een complete opleiding en baangarantie helpt Easy Way je verder.

Waarom werken via Easy Way?

✔ Wij leiden je op en helpen je aan de nodige certificaten
✔ Persoonlijke begeleiding gedurende je hele sollicitatie proces
✔ Niet zomaar een baan, maar de baan die het beste bij jóu past

Werken in de transport?

De transportsector biedt veel mogelijkheden, zoals in het beroepsgoederenvervoer en personenvervoer. Denk hierbij aan laden, lossen en overslag, opslag, post en koeriersdiensten. Easy Way heeft door heel Nederland de chauffeursbaan die bij jou past, bij de mooiste opdrachtgevers. En dat tegen de juiste arbeidsvoorwaarden met 100% baangarantie! 


Doorgroeien in de transport

Wij hebben altijd werk en doorgroeimogelijkheden voor chauffeurs. Zo hebben wij banen voor (ervaren) buschauffeurs, maar ook als vrachtwagenchauffeur in de distributie, afval-of papierinzameling, op de bakwagen of trekker/oplegger. Kortom, bij ons vind je altijd de chauffeursbaan die bij jou past!

Veelgestelde vragen over werken in de transport

Hoe word ik een vrachtwagenchauffeur?

Je begint eerst met het behalen van de theorie (Code 95), waarbij je examen moet doen in 3 modules. Na het behalen van jouw theorie ga je verder met de praktijklessen (rijles), waarna je ook 3 praktijkexamens moet doen. Na het behalen van je praktijkexamens kan jij aan de slag!

Wat is een chauffeur CE?

Een vrachtwagenchauffeur met CE-rijbewijs mag in een vrachtwagen rijden met truck en oplegger. Met een C-rijbewijs mag je een maximale massa van 7,5 ton rijden, met het CE-rijbewijs mag je meer dan 7,5 ton maximale massa hebben.

Welke eigenschappen heeft een vrachtwagenchauffeur?

Als vrachtwagenchauffeur moet je zelfstandig kunnen werken. Ook moet je nauwkeurig zijn om de vrachtwagen te kunnen besturen. Daarnaast moet je gefocust kunnen werken om goed op de weg te blijven letten. Je houdt de regelgeving van rijden en pauzes in acht.

Hoe kan ik solliciteren om te werken in de transport?

Wil jij aan de slag in de transport? Dan kan dat door te solliciteren op één van onze openstaande transport vacatures. Solliciteren op een vacature doe je door te klikken op de solliciteer-button boven- of onderaan de vacature. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, zal deze rechtstreeks naar de betreffende vestiging worden verstuurd. Zij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om je sollicitatie verder te bespreken!