pakket bezorgers

In de dynamische wereld van pakketbezorging kan het een uitdaging zijn om voldoende bezorgers beschikbaar te hebben om al je pakketten op tijd te bezorgen. Easy Way to the rescue! Wij helpen jou om al je dagelijkse ritten te vullen zodat jij zonder problemen alle pakketten de deur uit krijgt. Benieuwd waarin we jou kunnen ondersteunen? Lees snel verder!
DHL bezorger aan het werk
Behoefte aan extra pakketbezorgers?

Pakketbezorgers

  • Ruime poule aan kandidaten beschikbaar
  • Onze kandidaten zijn per direct beschikbaar
  • Jarenlange ervaring om jouw bedrijf verder te helpen

 


 

Pakketbezorger
DHL bezorger

Hulp in drukke tijden

Jouw partner

Alle pakketten op tijd én op de juiste tijden bezorgen, dat is natuurlijk wat je wil! Samen met onze bezorgers kunnen we een fijne samenwerking aangaan om constant in jouw personele hulpvraag te voorzien. Door heldere communicatie kunnen wij jou op maat gemaakte bezorgoplossingen bieden die passen bij jouw specifieke eisen.  

Behoefte aan extra bezorgers?

Pakketbezorgers aanvragen

Wil je duidelijkheid en gemak bij het plannen van jouw bezorgbehoeften? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons proces voor offerte aanvragen is eenvoudig en efficiënt, bestaande uit slechts drie stappen. 

1

Offerte aanvragen

Vul ons online formulier in met jouw bezorgvereisten en specificaties.
2

Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw aanvraag ontvangen hebben, gaan onze medewerkers direct aan de slag. We bekijken de mogelijkheden en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor een soepele uitvoering. 
3

Contactmoment

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details van de offerte te bespreken. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, aanpassingen door te voeren en ervoor te zorgen dat alles precies naar wens is.  

Pakketbezorgers aanvragen

Loading...

 

LIEVER PERSOONLIJK CONTACT?

Onze toppers helpen u graag verder

 

foto van Tamara
Tamara Dillen
Senior Consultant Easy Way Transport & Logistiek
040 266 2300