easy way transport & logistiek

Transport & Logistiek, een sector die altijd in beweging is. Easy Way is de partij die meebeweegt met de snelheid van deze branche. Wij zijn bedreven in het vinden van gekwalificeerd personeel en leiden toekomstige chauffeurs op die een carrière in deze sector ambiëren. 
Hiker onderweg
Heftruck bestuurder
GAS EROP

Chauffeur boeken

Ben je dringend op zoek naar een chauffeur die jou uit de brand kan helpen? Easy Way heeft een breed aanbod chauffeurs met rijbewijzen van B tot CE. Samen vinden we de kandidaat die het beste bij jouw hulpvraag past! Meer weten? Klik snel verder. 
jouw pakket op tijd

pakketbezorgers

Jouw pakketten veilig en op tijd bij de klant bezorgd? Wij maken het mogelijk! Easy Way biedt betrouwbare en efficiënte oplossingen voor al je pakketbezorgingen. Of je nu dagelijks een bezorger nodig hebt of alleen extra hulp tijdens piekmomenten, samen vinden we de juiste kandidaat!  
Pakketten
Bestuurder reachtruck
onze opleidingen

altijd de juiste kennis

Met Easy Way bouw je aan de toekomst door het opleiden en trainen van flexmedewerkers. In plaats van zoeken naar een speld in een hooiberg, leiden wij gemotiveerde medewerkers op zodat ze over de gewenste kennis, vaardigheden en competenties beschikken. Wij investeren in de ontwikkeling en opleiding van zowel onze flexmedewerkers als vaste krachten. Zo verhogen we hun waarde op de arbeidsmarkt en kunnen we jou de beste medewerkers bieden. 

WIJ HEBBEN DE DRIVE

TRANSPORT & LOGISTIEK

Easy Way Transport & Logistiek (voorheen Start People Transport) is al meer dan 25 jaar dé specialist in de sector Transport & Logistiek. Easy Way voorziet bedrijven o.a. van magazijnkrachten, planners en vrachtwagenchauffeurs (C/CE). Namens Easy Way werken er dagelijks ruim 400 enthousiaste kandidaten binnen de Transport & Logistiek. Of je nu een transportplanner, magazijnkracht (met heftruck-/reachcertificaat) of Chauffeur CE zoekt, bij Easy Way Transport & Logistiek ben je aan het juiste adres! 
25+
Jaar aan ervaring
400
medewerkers dagelijks aan het werk
8+
Kandidaat tevredenheid