Chauffeur aanvragen

In de wereld van transport en logistiek zijn de mogelijkheden eindeloos - van het vervoeren van goederen tot het veilig brengen van mensen naar hun bestemming. Of het nu gaat om laden en lossen, opslag, postbezorging of koeriersdiensten, de transportsector draait op volle toeren. En wij, met ons gevarieerde team van ervaren chauffeurs, staan klaar om aan al jouw transportbehoeften te voldoen!
Voorkant vrachtwagen

al uw oplossingen op één plek

Onze chauffeurs

Voor al jouw vervoer

B - Chauffeur

Wij leveren ervaren B-chauffeurs die beschikken over een rijbewijs B. Deze chauffeurs zijn bekwaam in het besturen van personenauto's en lichte bestelwagens, met een maximale massa van 3.500 kg en ruimte voor maximaal acht passagiers exclusief de bestuurder. Onze B-chauffeurs zijn ideaal voor dagelijkse ritten in de stad of op de snelweg, en zijn beschikbaar voor zowel persoonlijk als klein zakelijk vervoer.
Vervoert worden tijdens je werk
Voor al jouw vervoer

BE - Chauffeur

Onze BE-chauffeurs zijn uitgerust met een rijbewijs BE, waarmee zij personenauto's en lichte bestelwagens kunnen besturen, aangevuld met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kg. De totale massa van de combinatie mag niet meer dan 7.000 kg bedragen. Deze chauffeurs zijn perfect voor jou als je zwaardere ladingen moet vervoeren.  
Busje met aanhanger onderweg
Voor al jouw vervoer

C - Chauffeur

Wij bieden C-chauffeurs met een rijbewijs C, gespecialiseerd in het besturen van zwaardere voertuigen zoals vrachtwagens met een maximale toegestane massa van meer dan 3.500 kg. Onze C-chauffeurs zijn onmisbaar in de transportsector en zijn verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt vervoeren van goederen over lange afstanden, zowel binnen als buiten de landsgrenzen.
Vrachtwagens geparkeerd op een rij
Voor al jouw vervoer

CE - Chauffeur

Onze CE-chauffeurs hebben een rijbewijs CE, wat hen in staat stelt om vrachtwagens met aanhangers of opleggers te besturen die een maximale toegestane massa van meer dan 750 kg hebben. Deze chauffeurs zijn essentieel voor het vervoer van zeer zware en grote ladingen, en zijn vaak werkzaam in de logistieke sector, de bouw of internationaal transport. Ze zorgen voor betrouwbare en veilige leveringen van jouw waardevolle goederen. 
Vrachtwagen
Voor al jouw vervoer

Heftruck Chauffeur

Wij leveren ook gekwalificeerde heftruckchauffeurs die getraind zijn in het bedienen van heftrucks. Deze industriële voertuigen zijn uitgerust met een vork aan de voorzijde en worden gebruikt voor het heffen en verplaatsen van goederen. Onze heftruckchauffeurs zijn essentieel voor magazijnen, distributiecentra en fabrieken en beschikken over de nodige certificeringen om de veiligheid en efficiëntie op de werkvloer te waarborgen. 

Heftruckchauffeur instructie
Voor al jouw vervoer

Reachtruck Chauffeur

Onze reachtruckchauffeurs zijn experts in het besturen van reachtrucks, die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in smalle gangpaden en hoge opslagstellingen. Deze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het efficiënt en veilig werken in beperkte ruimten, zoals magazijnen met hoge rekken. Ze hebben de vereiste reachtruckcertificeringen en zorgen voor een soepele en georganiseerde goederenstroom binnen jouw magazijn. 
Reachtruck bestuurder aan het werk

DE WEG NAAR JOUW OPLOSSING 

CHAUFFEUR(S) AANVRAGEN

Heb jij een chauffeur nodig? Wij staan voor je klaar met een gevarieerd team van ervaren chauffeurs om aan al jouw transportbehoeften te voldoen. Of je nu goederen wilt vervoeren, mensen veilig naar hun bestemming wilt brengen, of hulp nodig hebt bij laden en lossen, opslag, postbezorging of koeriersdiensten, wij hebben de expertise en de middelen om het voor je te regelen.

1

Offerte aanvragen

Vul ons formulier in met jouw bezorgvereisten en specificaties. 
2

Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw aanvraag ontvangen hebben, gaan onze medewerkers direct aan de slag. We bekijken de mogelijkheden en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor een soepele uitvoering. 
3

Contactmoment

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details van de offerte te bespreken. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, aanpassingen door te voeren en ervoor te zorgen dat alles precies naar wens is.

Vraag direct een offerte aan

Loading...
Soort chauffeur

 

LIEVER PERSOONLIJK CONTACT?

IK HELP JE GRAAG OP WEG

 

foto van Tamara
Tamara Dillen
Senior Consultant Easy Way Transport & Logistiek
040 266 2300