EASY WAY AUTOMOTIVE

Easy Way Automotive is gespecialiseerd in de levering van personeel binnen de automotive branche. Ben jij op zoek naar iemand die op korte termijn een dienst kan invullen, heb je fulltime een nieuwe medewerker nodig of een ander project waar je hulp bij kan gebruiken?Easy Way Automotive staat voor je klaar! 

Wij verzorgen de invulling van uiteenlopende vacatures voor (rental) locaties van leasemaatschappijen, dealerbedrijven en autoverhuurbedrijven. Ons specialisme omvat het uitzenden en detacheren van alle functies binnen de automotive branche, zoals chauffeurs, poetsers, planners en administratief medewerkers. Deze professionals zijn inzetbaar op project- en maandbasis, maar ook flexibel per dag. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Man aan het telefoneren

Waarom Easy Automotive?

  • Vervanging voor onverwachte uitval medewerkers
  • Je wilt ontzorgd worden van administratieve taken
  • Extra krachten tijdens piekperioden of voor vaste aanstellingen
  • Je wilt geen HR- of financiële risico's lopen m.b.t. tot (tijdelijk) personeel

Onze voordelen

  • Op korte termijn medewerkers beschikbaar op landelijk niveau
  • Mogelijkheid om snel op of af te schalen indien nodig
  • Je betaalt alleen voor de gewerkte uren. Kosten voor ziekte, verlof of feestdagen zijn voor onze rekening.
  • Wij nemen je administratieve taken uit handen. Jij huurt in, wij regelen de rest!

Onze klanten aan het woord

klantenervaringen

Het contact is prettig en persoonlijk.

Wij werken 20 jaar met Easy Way en dat bevalt ons nog steeds uitstekend. Of we nu flexkrachten zoeken op een fulltime basis, of voor één dag, Easy Way regelt het. Het contact is prettig en persoonlijk. Het op,- en afschalen van flexkrachten is precies wat wij nodig hebben, waarbij Easy Way rekening houdt met onze wensen.
Alphabet
Autosleutel overhandigen

Welke VORM past het best bij JOU?

type dienstverlening

Werving & Selectie

Easy Way verzorgt de werving en selectie van personeel tegen een vooraf afgesproken fee. De medewerker gaat rechtstreeks in dienst bij de klant. Je betaalt pas, wanneer je iemand daadwerkelijk hebt aangenomen.

Detachering

Inhuur van personeel vanuit Easy Way voor een vaste periode. De medewerker krijgt een contract van Easy Way en gaat werken bij  de klant.

Uitzendkracht

Inhuur van personeel vanuit Easy Way met flexibele uren en een korte opzegtermijn.

De weg naar JOUW oplossing

oFFERTE AANVRAGEN

Kan jij hulp gebruiken bij een functie in de automotive branche? Ons specialisme omvat het uitzenden en detacheren van alle functies binnen de automotive branche, zoals chauffeurs, poetsers, planners en administratief medewerkers. Ons aanmeldproces is eenvoudig en bestaat uit 3 stappen.
1

Offerte aanvraag

Vul ons online formulier in met jouw (aan)vraag en specificaties.
2

Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw aanvraag ontvangen, gaan onze collega's direct aan de slag. We bekijken de mogelijkheden, maken een prijsindicatie en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor een soepele uitvoering.  
3

Contactmoment

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de details van de offerte te bespreken. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, aanpassingen door te voeren en ervoor te zorgen dat alles precies naar wens is.  

OFFERTE AANVRAGEN

Loading...

 

LIEVER PERSOONLIJK CONTACT?

IK HELP JE GRAAG OP WEG

 

Kenneth Giron
Senior Consultant Easy Way Automotive
076 530 7400