Overig vervoer

Op zoek naar een ander soort vervoer? Geen probleem! Easy Way heeft voor alles een oplossing. Naast onze autotransporten bieden we een breed scala aan andere vervoersdiensten aan. Denk aan onze handige haal- en brengservice, luxe privéchauffeurs, thuisbrengservice, vervoer na blessures, het afleveren van occasions, en onze handige shuttle service & valet parking. Dus wat je ook nodig hebt qua vervoer, wij hebben het, en natuurlijk met dezelfde topkwaliteit die je gewend bent van onze autotransporten. 
Hiker onderweg

al JOUW oplossingen op één plek

Onze vervoermogelijkheden

Voor al jouw vervoer

Haal- en brengservice

Moet je auto naar de garage voor onderhoud of het wisselen van banden, maar heb je zelf geen tijd? Dan is de haal- en brengservice van Easy Way ideaal voor jou. Wij halen je auto op, brengen deze naar de garage en wachten op de afspraak. Na afloop leveren wij je auto weer netjes af, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.  
Auto onderhoudsbeurt
Voor al jouw vervoer

PRIVÉ CHAUFFEUR

Maak van je reistijd waardevolle werktijd. Laat je 's ochtends ophalen door onze chauffeur, die je in je eigen auto naar je werk rijdt en eventueel doorrijdt naar andere afspraken. In deze tijd kun je rustig werken en telefoontjes afhandelen. Onze privéchauffeur zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op je werk en ontspannen naar je bestemming wordt gebracht. 
Vervoert worden tijdens je werk
Voor al jouw vervoer

Thuisbrengservice

Onze thuisbrengservice kan op verschillende manieren worden ingezet. Misschien heb je een etentje gehad, een lange werkdag achter de rug, of ben je naar een kantoorborrel geweest en wil je liever niet zelf naar huis rijden. De thuisbrengservice van Easy Way biedt hiervoor de perfecte oplossing. Onze chauffeurs rijden je met jouw eigen auto naar je bestemming en zorgen ervoor dat je veilig thuiskomt. 
Privéchauffeur
Voor al jouw vervoer

Blessurevervoer

Een blessure of ander medisch probleem is natuurlijk al vervelend genoeg. Wanneer er daarnaast ook nog belangrijke zaken op je werk afgehandeld moeten worden, is het fijn om op de juiste ondersteuning te kunnen rekenen. Met onze blessurevervoer service helpen wij je met het vervoer naar je werk of andere gelegenheden. 
Man met blessure in de auto
Voor al jouw vervoer

Afleveren Occasion

Heb je net een nieuwe auto gekocht, maar kun je hem niet ophalen omdat je verhinderd bent? Of zie je ertegenop om lang in het openbaar vervoer te zitten om je auto op te halen? Maak dan gebruik van onze service. Wij halen je auto op bij de dealer en bezorgen hem netjes bij jou, op een tijdstip dat jou uitkomt. 
Autosleutel overhandigen
Voor al jouw vervoer

Shuttleservice & Valet Parking

Voorzie je gasten van de ultieme beleving tijdens je evenement. Met onze Shuttle Service & Valet Parking creëer je de perfecte ontvangst voor je gasten. Wij bieden op maat gemaakte Shuttle Services aan, bijvoorbeeld van hotel of vliegveld naar jouw locatie en weer terug. Ook kunnen wij een Valet Parking organiseren voor je evenement. Helemaal kloppend bij jouw event worden de gasten door chauffeurs van Easy Way ontvangen, waarna de auto's netjes geparkeerd worden. Na afloop van het evenement wordt de auto weer netjes voorgereden. 
Privéchauffeur

krijg duidelijkheid

OFFERTE AANVRAGEN

Heb je vervoer nodig? Bij ons ben je aan juiste adres voor alle soorten vervoersdiensten! Ons proces voor offerte aanvragen is eenvoudig en efficiënt, bestaande uit slechts drie stappen: 
1

Offerteaanvraag

Vul ons online formulier in met jouw (aan)vraag en specificaties.
2

Wij gaan aan de slag

Zodra wij jouw aanvraag ontvangen, gaan onze medewerkers direct aan de slag. We bekijken de mogelijkheden, maken een prijsindicatie en zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor een soepele uitvoering. 
3

Contactmoment

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de details van de offerte te bespreken. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, aanpassingen door te voeren en ervoor te zorgen dat alles precies naar wens is.  

Vraag direct een offerte aan

Loading...

Direct Reserveren

ALGEMEEN

 

Te rijden persoon

Aanhef
bijvoorbeeld type tranmsissie

 

Contactpersoon

Contactpersoon anders dan de te rijden persoon?
Aanhef (optioneel)

 

Reisdatum

 

Start adres

 

Extra locatie

Extra locatie toevoegen? (optioneel)

 

Eind adres

Lees hier hoe we met je privacy omgaan

WIJ HEBBEN DE DRIVE

Ontdek Easy bij Easy Way

Easy Way is al meer dan 30 jaar dé specialist in de automotive sector. Met ruim 150.000 opdrachten per jaar zijn we de marktleider in Nederland voor chauffeursdiensten, transportoplossingen en flexibele arbeidskrachten. We beschikken over een pool van meer dan 2.500 ervaren hikers die dagelijks voor je klaarstaan. Of je nu een hiker, flexkracht of privéchauffeur nodig hebt, bij Easy Way ben je aan het juiste adres! 

30+
Jaar aan ervaring
150.000
Opdrachten per jaar
2500
Ervaren medewerkers