C & CE Opleidingen

Jij droomt van een baan op de weg en de transportsector biedt hiervoor volop kansen. Als vrachtwagenchauffeur dien jij in het bezit te zijn van een C of CE rijbewijs en hier helpen wij jou graag bij mee! 
Heftruck
Heftruck bestuurder
OPLEIDING

RIJBEWIJS C

Met jou rijbewijs C sta jij aan het stuur van zware voertuigen en ben jij klaar om uitdagingen van de weg aan te gaan. Je bent hierbij niet alleen bestuurder, maar ook hét sleutelfiguur in het transport van goederen. Het behalen van dit rijbewijs is de eerste stap richting een carrière vol avontuur en hier helpen we je graag mee. Benieuwd hoe het allemaal in elkaar steekt en wat de voorwaarden zijn? Klik op de button hier beneden! 
Opleiding

RIJBEWIJS CE

Heb jij jouw rijbewijs C weten te bemachtigen dan mag jij eventueel doorgroeien tot CE bestuurder. Als CE bestuurder mag jij net een stukje meer, zo mag jij vrachtwagens besturen in combinatie met bijvoorbeeld een oplegger waarmee jij de grens van 3.500kg mag overschrijden. Benieuwd wat de voorwaarden zijn? Klik op de button hier beneden! 
Linkerkant vrachtwagen

extra kennis nodig

Opleidingsaanvraag

Ben jij enthousiast geworden om de uitdaging aan te gaan om jouw C of CE rijbewijs te bemachtigen? Lees hieronder de stappen die je moet ondernemen! 
1

Stap 1: Meld je aan via het formulier

Wij nemen vervolgens contact met je op om dit gesprek in te plannen om te kijken of jouw wensen en behoeften bij die van ons passen. En als je vragen hebt kun je deze natuurlijk aan ons stellen. 
2

Stap 2: Doe de rijtest

Je gaat op pad met een instructeur die jou een advies geeft over het aantal lesuren waarna je je contract kunt ondertekenen.
3

Stap 3: Begin met de theorie

Met 8 klassikale lesdagen stomen wij jou klaar voor de 3 examens die je moet afronden. Hierbij is Code 95 inbegrepen. 
4

Stap 4: Meters maken

Jij gaat samen met je instructeur op pad om te leren rijden in deze grote voertuigen. Als jij er klaar voor bent rond je dit af met een praktijkexamen. 
5

Stap 5: Geslaagd!

Nadat jij geslaagd bent volgt een plaatsingsgesprek om te kijken waar jij het liefst aan de slag wil. Hierna kun jij echt aan de slag als vrachtwagenchauffeur! 

Opleiding aanvragen

Loading...