Easy Way hikers

Bij Easy Way bieden we innovatieve oplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibel en betrouwbaar autotransport. Hierbij nemen wij graag het volledige transport voor jou uit handen. Met ons specialisme in het transporteren van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens gaan wij samen op zoek naar de oplossing die het best bij jou past!  
Hiker onderweg
Autobestuurder
Jouw chauffeur

Autotransport reserveren

Samen met onze hikers vormen wij een hecht team om jou in je hulpvraag te voorzien. We kunnen op zeer korte termijn een hiker voor jou op locatie krijgen zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Hierbij staat professionaliteit en klantvriendelijkheid centraal! 
Voor al jouw vervoer

Overig vervoer

Naast hikers bieden wij nog veel meer vervoersdiensten aan. Denk hierbij aan privéchauffeurs, thuisbrengservice en blessurevervoer. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik op de button voor meer informatie. 
Autobestuurder

WIJ HEBBEN DE DRIVE

Ontdek Easy bij EasyWay

Easy Way is al meer dan 30 jaar dé specialist in de automotive sector. Met ruim 150.000 opdrachten per jaar zijn we de marktleider in Nederland voor chauffeursdiensten, transportoplossingen en flexibele arbeidskrachten. We beschikken over een pool van meer dan 2.500 ervaren hikers die dagelijks voor je klaarstaan. Of je nu een hiker, flexkracht of privéchauffeur nodig hebt, bij Easy Way ben je aan het juiste adres! 
30+
jaar ervaring
150.000
Opdrachten per jaar
2500
Ervaren medewerkers