alle informatie

Voor werkgevers

Easy Way is dé specialist binnen hikers, automotive en transport & logistiek. Met onze Hiker services bieden we flexibel en betrouwbaar autotransport, terwijl Easy Way Automotive klaarstaat voor alle personeelsbehoeften binnen de automotive branche. Onze expertise in Transport & Logistiek zorgt ervoor dat we gekwalificeerd personeel vinden en toekomstige chauffeurs opleiden.

Of het nu gaat om het verplaatsen van voertuigen, het invullen van vacatures of het vinden van geschikte chauffeurs, Easy Way staat voor je klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar succes.

Testimonial
Privéchauffeur
EASY WAY

Hiker

Bij Easy Way bieden we innovatieve oplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibel en betrouwbaar autotransport. Of je nu één auto moet verplaatsen of een complete vloot, wij regelen het volledige transportproces. Met onze expertise in personenauto's en lichte bedrijfswagens vinden we altijd de beste oplossing voor jouw behoeften. Daarnaast bieden we een breed scala aan andere vervoersdiensten, zoals haal- en brengservice, privéchauffeurs en shuttle service, allemaal met dezelfde topkwaliteit die je van ons gewend bent.
Easy way

automotive

Easy Way Automotive is gespecialiseerd in de levering van personeel binnen de automotive branche. Ben jij op zoek naar iemand die op korte termijn een dienst kan invullen, heb je fulltime een nieuwe medewerker nodig of een ander project waar je hulp bij kan gebruiken? Easy Way Automotive staat voor je klaar! 

Wij verzorgen de invulling van uiteenlopende vacatures voor (rental) locaties van leasemaatschappijen, dealerbedrijven en autoverhuurbedrijven. Ons specialisme omvat het uitzenden en detacheren van alle functies binnen de automotive branche, zoals chauffeurs, poetsers, planners en administratief medewerkers. Deze professionals zijn inzetbaar op project- en maandbasis, maar ook flexibel per dag. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Pakketten
Bestuurder reachtruck
Easy way

transport en logistiek

Bij Easy Way zijn we experts in Transport & Logistiek, een branche die altijd in beweging is. We vinden gekwalificeerd personeel en leiden toekomstige chauffeurs op. Met ons ervaren team van chauffeurs staan we klaar om aan al jouw transportbehoeften te voldoen, of het nu gaat om goederenvervoer, postbezorging of koeriersdiensten. Ook bieden we oplossingen voor pakketbezorging, waarbij we jou helpen om al je dagelijkse ritten te vullen, zodat jij zonder problemen alle pakketten op tijd kunt bezorgen. Benieuwd naar hoe wij jou kunnen ondersteunen? Neem snel contact met ons op!