Onze diensten

Bezorgers

Tegenwoordig zijn (pakket)bezorgers onmisbaar. Tijdens de intelligente lockdown heeft de consument het doen van online boodschappen en aankopen herontdekt. Online shopping is daarmee blijvend in de lift. Al deze producten moeten op tijd bij de klant worden afgeleverd.

De chauffeurs van Easy Way zijn servicegericht en springen graag bij in uw logistieke proces! Dit kan flexibel en op dagbasis.

Heeft u in deze topdrukte ook behoefte aan extra (pakket)bezorgers? Neem dan contact met ons op.

Autotransport

Uw auto’s moeten van A naar B worden vervoerd? Easy Way neemt graag het volledige transport voor u uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in het rijdend transporteren van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Altijd met een oplossing die bij u past.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Inhuren flexkrachten

Easy Way Flex is gespecialiseerd in de levering van vast en flexibel personeel binnen de automotive branche. Voor diverse (rental) locaties van leasemaatschappijen, dealerbedrijven en autoverhuurbedrijven dragen wij de zorg voor de invulling van diverse vacatures, denk bijvoorbeeld aan chauffeurs, planners en administratief medewerkers. Zij zijn zowel inzetbaar op project-/maandbasis, als flexibel op dag niveau.

Lees hier meer over het inhuren van flexkrachten.

Haal- en brengservice

Uw auto moet voor onderhoud naar de garage of de jaarlijkse bandenwissel staat weer ingepland. Eigenlijk komt dit slecht uit in uw planning. Met de haal- en brengservice van Easy Way heeft u er geen omkijken naar. Wij halen de auto op en leveren de auto weer netjes bij u af. Haal- en brengservice is ook ideaal voor verkeer van en naar het vliegveld.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Privéchauffeur

Maak van uw reistijd uw werktijd. Gun uzelf een ultieme rijbeleving waarin u rustig kunt werken en telefoontjes kunt afhandelen, terwijl u in uw eigen auto naar uw werklocatie of afspraken gereden wordt. Onze privéchauffeurs zorgen ervoor dat u zich volledig op uw werk kunt focussen.

Wilt u meer weten? Lees hier meer over onze chauffeursdiensten.

Thuisbrengservice

U herkent het vast. U heeft een diner, een lange vergadering of een feestavond en rijdt eigenlijk liever niet zelf naar huis. Het zijn voorbeelden waarbij de thuisbrengservice van Easy Way een welkome oplossing is. Maak gebruik van de chauffeurs van Easy Way en laat u thuis of naar iedere willekeurige locatie brengen in uw eigen auto.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Blessure vervoer

Wanneer u of bijvoorbeeld een medewerker een vervelende blessure heeft opgelopen of er kan  vanwege medische redenen niet zelf gereden worden. Met de chauffeurs van Easy Way blijft u mobiel en hoeven afspraken niet af gezegd te worden! Onze chauffeurs rijden u of uw medewerkers in uw eigen auto naar werk en/of naar afspraken.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Projecten en events

Of het nu gaat om Valet Parking, parkeerbegeleiding, haal- en brengservice of introducties van nieuwe modellen. Easy Way heeft een ruime ervaring in het ondersteunen bij diverse events. Wij verzorgen graag een oplossing die bij uw project of event past en nemen alles verder uit handen.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Afleveren Occasion

Heeft u een nieuwe occasion gekocht? Bent u verhinderd op de dag waarop de auto gereed is? Of maakt u liever geen gebruik van het OV om de auto op te halen? Geen enkel probleem! Wij halen de auto op bij de verkoper en leveren de auto netjes bij u af.

Uiteraard is het ook mogelijk dat u een occasion heeft verkocht en de koper als extra service wilt aanbieden om deze thuis af te leveren zodat de koper hiervoor geen gebruik van het OV hoeft te maken.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Proefrit

U heeft (online) een auto aangeboden. Voordat de klant tot koop of lease over gaat wil deze natuurlijk graag eerst een proefrit maken. Gezien de huidige situatie komt de klant liever niet (met het OV) naar uw vestiging.

De ideale oplossing; een proefrit aan huis. Onze ervaren chauffeur haalt de auto bij uw vestiging op en brengt deze vervolgens naar het adres van de klant die de auto gebruikt voor de proefrit aan huis. Na de proefrit brengt de chauffeur de auto weer netjes terug.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Shuttle Service & Valet Parking

Uw gasten voorzien van de ultieme beleving tijdens uw event. Met onze Shuttle Service & Valet Parking creëert u de ultieme ontvangst voor uw gasten. Wij verzorgen Shuttle Services op maat bijvoorbeeld van hotel of vliegveld naar uw locatie en weer terug. Ook organiseren wij graag Valet Parking voor uw event. Geheel bij uw event passend worden de gasten door chauffeurs van Easy Way ontvangen waarna de auto’s van de gasten netjes worden geparkeerd en na afloop van het event wordt de auto weer netjes voorgereden.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

E-bike transport

Heeft u (lease) e-bikes die u wilt laten afleveren? Geen enkel probleem, Easy Way neemt ook graag dit transport voor u uit handen.

Onze bestaande klanten kiezen voor het transport van de e-bikes door Easy Way. Voor het transport van e-bikes zijn wij een betrouwbare partner, daarnaast kunnen wij sneller en flexibeler de e-bikes afleveren bij de berijder ten opzichte van andere vervoerders.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

De kracht van Easy Way

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00