Hiker van de maand-Femke

Hoi, mijn naam is Femke en ik ben sinds oktober begonnen bij Easy Way als hiker. Iets waarvan een vriendin tegen mij zei dat het een perfecte bijbaan voor mij zou zijn, en daar zit ze echt niet ver naast! Sinds ik mijn rijbewijs een jaar geleden heb gehaald ben ik gek op autorijden. Van grote busjes tot normale auto's: ik geniet van elke auto die ik mag rijden (van de een iets meer als van de ander)! In mijn ogen zitten er veel voordelen aan het werk.  Ik doe in korte tijd veel ervaring op over auto’s en het rijden in verschillende auto’s. Van verschillende merken en typen auto's tot de Nederlandse snelwegen. Zo kan ik een dag hebben van noord naar zuid Nederland en weer terug. De hele rit kan ik meezingen met mijn favoriete nummers!

Ook vind ik het leuk om speciale foto’s te maken van de auto’s. Onderweg vind ik vaak een leuke locatie en schiet ik binnen 5 minuten een leuke foto.

De werkdagen kunnen soms pittig lang zijn. Met 2 of 3 ritten van het noorden naar het zuiden kan ik soms wel tot 12 uur weg van huis. Je krijgt pas kort van tevoren te horen dat je een ritje hebt, meestal 24uur. Dit maakt het werk flexibel maar ook onzeker of je die vrije dag nou zelf kan opvullen of toch gaat werken. Ook snappen soms mijn vrienden niet dat je werkdagen vermoeiend kunnen zijn: er zit een Cruize control op je auto en je zit alleen maar. Tja, dat is zeker waar, maar alsnog moet je wel opletten op jouw veiligheid en die van de andere weggebruikers.

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00