Hiker van de maand-Daphne

Daphne heeft via Easy Way Flex een dag bij Athlon in Nieuwegein gewerkt. De dag nam een leuke wending. In plaats van een normale werkdag kreeg Daphne een 'keringtour'.

Daphne schrijft:

“Gisteren weer bij Athlon mogen werken. Normaal betekent dat auto’s ophalen en brengen en eventueel schoonmaken, maar gisteren was net iets anders. Er was met een klant afgesproken dat er chauffeurs ingepland zouden worden, maar dat was niet helemaal duidelijk doorgekomen op kantoor, dus halsoverkop ben ik naar Rotterdam gereden."

De dag verliep dus iets anders dan verwacht, en dat is niet alles! Zo schrijft Daphne nog meer:

"Eenmaal daar bleek dat er een busje met personen gereden moest worden voor de klant. Zij moesten met z’n allen naar de Maeslantkering, waar ze een presentatie en rondleiding kregen. Aangezien ik op de klant zou moeten wachten heb ik gevraagd of ik misschien ook mee mocht, en dat mocht! Tijdens de presentatie en rondleiding werd uitgebreid verteld over de werking van de Maeslantkering, de verschillende keringen in de buurt en hoe deze de regio Rotterdam beschermen tegen hoog water. Ook heb ik een kijkje mogen nemen in de controlekamer van de kering. Het werk bij Athlon is altijd leuk, maar dit was toch een extra leuke ervaring! Ik wilde dit graag met jullie delen! Zo blijkt maar weer dat het werk bij Easy Way Flex iedere keer weer anders is.”

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00