Doorgroeien bij Easyway

Na bijna 5 jaar is er voor Jesse een einde gekomen aan zijn carrière als Easy Way chauffeur. Ooit gestart als Hiker en nu, 5 jaar later, in dienst bij een vaste klant. Lees hier zijn verhaal.

Na anderhalf jaar als Hiker kon ik niet meer voor Athlon rijden, wat voor Casper reden was om mij als Privéchauffeur binnen te hengelen. (Wel ironisch dat mijn allerlaatste Easy Way rit vorige week een spoedje van Athlon was ;)
In de 3,5 jaar als Privéchauffeur heb ik veel mooie valet parking en shuttle service projecten mogen doen, en zelfs bij de Formule 1 races van Monaco en Monza de VIPs van Johnnie Walker mogen rond rijden. Daarnaast heb ik de chauffeurs nog mogen vertegenwoordigen in de OR. Hierbij heb ik een plan gemaakt en voorgesteld om een chauffeursraad op te zetten, waar Casper jullie binnenkort verder over zal informeren.

Tot slot wil ik jullie nog laten weten dat de functie van Privéchauffeur mij tijdens het solliciteren op een consulting functie erg heeft geholpen. Je hebt contact en werkervaring met management en directieleden van een breed scala aan bedrijven. Iets wat weinig andere starters kunnen zeggen. Voeg de mensen die je rijdt ook vooral toe op LinkedIn! Mijn ervaring is dat de meeste dat helemaal prima vinden. Een aantal hebben mij zelfs nog gefeliciteerd met mijn nieuwe functie als Consultant  bij Ordina.

Aan alle collega chauffeurs bedankt voor de gezelligheid met projecten, en Kostein, Yolande, Roeland en Casper bedankt voor de mooie ritten en gezellige belletjes. Mocht je straks ook klaar zijn met chauffeuren en een carrière in de IT overwegen, stuur mij dan gerust een berichtje op LinkedIn .

Houdoe en bedankt,
Groeten van Jesse

Namens Easy Way willen wij Jesse ook graag bedanken voor zijn inzet en flexibiliteit de afgelopen 5 jaar. Wij wensen je veel succes met je carrière in de IT.

Wil jij graag werken als Chauffeur of Hiker bij Easy Way? Solliciteer nu!

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00