Home > Op zoek naar een directiechauffeur?

Directiechauffeur

Topchauffeur stelt landelijke opgeleide, gecertificeerde directiechauffeurs in uw eigen auto ter beschikking. Of u nu een chauffeur zoekt op afroep of fulltime basis, u krijgt een “vaste” chauffeur op de momenten dat u dat wenst. Dit is al mogelijk bij een afname van 40 uur per maand.

In tegenstelling tot een regulier uitzendbureau is een groot aantal directiechauffeurs bij ons in dienst. Zij zijn binnen onze poule werkzaam voor diverse opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij meestal in staat om snel een ervaren directiechauffeur bij u te plaatsen.

Hebben wij niet direct een fulltimer voorhanden lossen wij u probleem op door het inzetten van een tijdelijke chauffeur. Ondertussen werven en selecteren wij voor u een geschikte kandidaat. Dit doen wij aan de hand van het functieprofiel en eisen maar zeker zo belangrijk vinden wij de bedrijfscultuur waarbinnen de kandidaat aan de slag gaat. Ons uitgangspunt hierbij is een klik tussen u en onze chauffeur. U krijgt dus iemand voorgesteld die niet alleen de juiste ervaring heeft, maar die ook in persoonlijkheid en instelling het meest bij u past.

Graag informeren wij u verder.


of stuur een e-mail naar: topchauffeurbv@easyway.nl