Over Easy Way

Maak kennis met Easy Way

Ons verhaal

Sinds 1997 is Easy Way marktleider op het gebied van ondersteunende diensten binnen de automotive. Wij weten wij hoe belangrijk gemak, veiligheid, punctualiteit en vertrouwen is. Met onze dienstverlening creƫren wij dit graag voor onze opdrachtgevers en relaties en altijd met aandacht voor de mens. Of het nu gaat om een zakelijke of particuliere relatie, om een chauffeursrit of autotransportrit, een inname van een leaseauto of ondersteuning van een event op locatie. Wij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit en de juiste beleving.

Wat maakt ons de specialist binnen de automotive

Bij Easy Way maken we graag het verschil met onze persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening. Onze ambitie is om een stukje van de hectiek van de dag weg te nemen of een dag juist effectiever te maken. De juiste dienstverlening bij de juiste vraag en vanaf het eerste contactmoment een gevoel van vertrouwen en kwaliteit.

De kracht van Easy Way

Met ruim 150.000 autotransporten op jaarbasis, is Easy Way de marktleider van Nederland op gebied van chauffeurs- en transportdiensten. Op dit moment hebben wij landelijk ruim 2.500 medewerkers in dienst en verzorgen wij ruim 500 opdrachten per dag. Naast het uitvoeren van de 150.000 autotransporten per jaar is Easy Way gespecialiseerd in de levering van vast en flexibel personeel (in diverse functies) aan (rental) locaties van leasemaatschappijen, dealerbedrijven en verhuurbedrijven.

Meer weten of wilt u weten wat Easy Way voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00