Chauffeursdiensten

Blessure vervoer (tijdelijk)

Bent u voor uw werk veel onderweg, maar kunt u (tijdelijk) niet rijden? Heeft u bijvoorbeeld een gebroken arm of been?  Heel vervelend! Met de chauffeurs van Easy Way hoeft u uw afspraken niet af te zeggen! Onze chauffeurs rijden u in uw eigen auto naar uw werk en/of naar uw afspraken.

Maak van reistijd werktijd

Met een chauffeur van Easy Way wordt u in uw eigen auto naar uw werk of iedere gewenste bestemming gebracht. Onze chauffeurs beschikken over een ruime ervaring en zorgen voor de ultieme rijbeleving. Zij zorgen ervoor dat u een veilige en effectieve reis heeft in uw eigen auto.

Borrels en events

Heeft u een gezellige borrel of event op de planning staan? Wilt u een extra alcoholisch drankje drinken en/of rijdt u zelf liever daarna niet meer naar huis? Onze chauffeurs brengen u graag thuis.

Om de juiste rijbeleving te creëren, garanderen wij de volgende beloftes: comfortabel reizen in uw eigen auto, gecertificeerde en ervaren chauffeurs en tijd om uw telefoontjes en werk af te ronden.

Voorbeeld offerte: standaard reservering

U wil om 08:00 uur opgehaald worden op uw thuisadres in Amersfoort, om vervolgens naar een afspraak in Alkmaar gereden te worden. Tijdens uw afspraak wacht de chauffeur op u en rijdt u om 10:30 uur naar een klantafspraak in Schiedam. Om 11:30 uur rijdt de chauffeur u naar een lunchafspraak in Eindhoven, om u vervolgens om 14:00 uur retour rijden naar uw thuisadres in Amersfoort. Hier arriveert u omstreeks 15:30 uur.

Voorbeeld offerte: enkele reservering

U wil graag naar kantoor gebracht worden. U bent zelf woonachtig in Woerden (regio Utrecht) en wil hier opgehaald worden om 07:30 uur om vervolgens naar het kantooradres gebracht te worden in Maastricht.

Voorbeeld offerte: thuisbrengservice

U heeft een hele gezellig avond gehad tijdens een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. U en uw drie gasten hebben allemaal een aantal consumpties genuttigd en willen om 01:15 uur in de nacht van donderdag op vrijdag opgehaald worden om naar uw thuisadres in Vught (naast Den Bosch) thuisgebracht te worden.

Chauffeursuren                   €    240,90      (€ 32,12 x 7,5 uur)
Voorrijkosten                       €    50,00  +
Prijsindicatie                        €    290,90      excl. BTW

Tijdwinst: 5 uur reistijd wordt 5 uur productieve werktijd!

Ritduur                                     €   96,36      (€ 32,12 x 3 uur)
Reistijd chauffeur                 €  112,42    (€ 32,12 x 3,5 uur)

Voorrijkosten                         €   50,00   +
Prijsindicatie                          €   258,78       excl. BTW

Tijdwinst: 3 uur reistijd wordt 3 uur productieve werktijd!

Ritduur                                     €   40,15       (€ 32,12 x 1,25)  
Reistijd chauffeur                €  80,30      (€ 32,12 x 2,5 uur)

Voorrijkosten                         €   50,00
Nachttoeslag                         €   30,00   +
Prijsindicatie                          € 200,45       excl. BTW

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. De minimale afname van een privéchauffeur is 3 uur per reservering. De reistijd (in minuten) van de chauffeur naar het beginadres en vanaf het eindadres zullen worden doorbelast. Nachttoeslag geldt tussen 00:00 en 06:00. Onze algemene voorwaarden zijn op iedere reservering van toepassing.

Vraag een op maat gemaakte offerte aan Offerte aanvragen

Reserveer uw chauffeur in 4 stappen

 monitor  monitor check  ritgegevens  Chauffeur
 Vul hier het online reserveringsformulier in (in dit formulier moet de bezoeker een keuze kunnen maken in chauffeur reserveren of flexkracht aanvragen).  U ontvangt na het invullen en versturen automatisch een e-mail dat de reservering in behandeling is genomen.  De aanvraag wordt door Easy Way verwerkt en aan u bevestigd ook wordt er telefonisch contact opgenomen om alle informatie nog even door te lopen.  U ontvangt uiterlijk één werkdag voor aanvang van de reservering een bevestiging met daarin de alle relevante informatie.

Ervaar zelf de toegevoegde waarde van chauffeur van Easy Way Reserveer

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00