Nieuwe dienst: E-bike transport

De automotive branche is volop in ontwikkeling en continue in beweging. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar alternatieve manieren van transport en naar steeds zuinigere en milieubewustere opties. Easy Way is trots hier ook aan deel te mogen nemen. Voor steeds meer klanten mogen wij namelijk ook het transport van e-bikes verzorgen. Dit zijn klanten waar Easy Way momenteel al autotransporten voor uitvoert.

De vraag naar e-bikes wordt steeds groter en onze klanten voorzien in deze behoeften. De berijders die kiezen voor een e-bike kunnen dezelfde service verwachten als bij het leasen van een auto, dit betekent dat ze de e-bike netjes thuis afgeleverd krijgen door een chauffeur van Easy Way.

Onze klanten kiezen voor Easy Way omdat wij ook voor het transport van e-bikes een betrouwbare partner zijn en daarnaast sneller en flexibeler de e-bike kunnen afleveren bij de berijder ten opzichte van andere vervoerders.

Bij al onze klanten kan je terecht voor de nieuwste vormen van mobiliteit. Tegenwoordig bieden steeds meer van onze klanten naast elektrische auto’s ook e-bikes aan omdat berijders vragen naar een slimme, duurzame vervoersoptie. De e-bike is een duurzame optie die past bij een gezonde levensstijl. Uit onderzoek blijkt zelfs dat het gebruik van een e-bike tijdswinst oplevert ten opzichte van het reizen met het openbaar vervoer of met de auto.

Bent u ook geholpen met het transport van uw e-bikes of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Wij staan graag voor u klaar!

Meer weten over het afleveren van e-bikes? Neem daarvoor contact op met uw contactpersoon binnen Easy Way of neem vrijblijvend contact op per mail info@easyway.nl of via telefoonnummer 076-5307400.

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00