Ontwikkelingen binnen de dienstverlening van Easy Way

Wegens de huidige situatie wil Easy Way zo goed mogelijk haar klanten ontzorgen. Daarom zijn er een nieuwe dienstverleningen beschikbaar! 

Afleveren Occasion

Heeft u een nieuwe occasion gekocht? Bent u verhinderd op de dag waarop de auto gereed is of maakt u liever geen gebruik van het OV om de auto op te halen? Geen enkel probleem! Wij halen de auto op bij de verkoper en leveren de auto netjes bij u af.

Uiteraard is het ook mogelijk dat u een occasion heeft verkocht en de koper als extra service wilt aanbieden om deze thuis af te leveren zodat de koper hiervoor geen gebruik van het OV hoeft te maken.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Proefrit

U heeft (online) een auto aangeboden. Voordat de klant tot koop of lease over gaat wil deze natuurlijk graag eerst een proefrit maken. Gezien de huidige situatie komt de klant liever niet (met het OV) naar uw vestiging.

De ideale oplossing; een proefrit aan huis. Onze ervaren chauffeur haalt de auto bij uw vestiging op en brengt deze vervolgens naar het adres van de klant die de auto gebruikt voor de proefrit aan huis. Na de proefrit brengt de chauffeur de auto weer netjes terug.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bezorgers

Anno 2020 zijn (pakket)bezorgers onmisbaar. In het nieuws komt naar voren dat er momenteel een te kort is aan bezorgers bij onder andere webshops, supermarkten en andere pakketbezorgers om de topdrukte op te vangen. Door de huidige situatie word er online meer besteld dan ooit. Al deze producten moeten op tijd afgeleverd worden aan de klant.

De chauffeurs van Easy Way kunnen makkelijk omschakelen en springen graag bij in uw logistieke proces! Onze ervaren bestuurders zijn beschikbaar en kunnen meteen voor u aan de slag. 

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar onze andere dienstverleningen?

 

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00