Handige tips and tricks

Voor iemand die veel onderweg is, zijn er een aantal handige apps en websites. Welke? Wij delen graag onze favorieten!

 

Interessante websites

Rij jij een elektrische auto? Of ben je je aan het oriĆ«nteren op het kopen van een elektrische auto? Dan moet je zeker eens de website van de ANWB bekijken. Op de website vind je namelijk alle informatie over elektrisch rijden. Denk hierbij aan tips over het opladen of over oplaadpunten.

Om bij elektrische auto’s te blijven. De website Fastned biedt informatie over oplaadpunten waar je je elektrische auto snel kunt opladen.

 

 

Flitsmeister

Deze app vertelt over alle mobiele en vaste flitsers. Ook vind je hier file-informatie.

Shell Motorist

Met deze applicatie vind je met de station locator altijd het dichtstbijzijnde Shell tankstation. Zo weet je altijd of je nog een Shell tankstation verder kunt rijden.

DirectLease Tankservice

Wil je niet perse bij de Shell tanken? Dan vertelt deze app je waar je het dichtstbijzijnde tankstation vindt. Het handige van deze applicatie is dat je kunt zoeken op diverse termen, zoals Euro 95, diesel, Esso en autowasgelegenheid.

Camscanner

Een handige applicatie om snel je bonnen in te scannen van het tanken, een maaltijd, of zelfs van papieren die je ondertekend hebt. De scan kun je vervolgens ook gemakkelijk via de e-mail (als bijvoorbeeld pdf) doorsturen.

Andere handige apps & websites

Autoschade 

Natuurlijk hoop je dat je nooit schade rijdt, maar mocht het dan toch een keer gebeuren is deze digitale vervanger van het Europese schadeformulier erg handig! Via deze app vul je gemakkelijk en snel het schadeformulier in. Via de e-mail ontvang je de bevestiging en deze kun je gelijk doorsturen.

Buienradar

Ga je liever niet de weg op bij een bepaald weertype? Dan kun je altijd voordat je de weg op gaat het weer checken via Buienradar.

Reis- en verkeersinformatie

Ga je de weg op? Kom niet voor verrassingen te staan en bekijk de website van VerkeersInformatieDienst.
Ook met het openbaar vervoer is het niet fijn om verrast te worden door vertragingen. Daarom kan je voor vertrek altijd je reis plannen of bekijken via de app of website van 9292.
Ga je de grens over naar BelgiĆ« en met het openbaar vervoer? Dan is het zeker handig om de website van het busvervoer en de spoorwegeninformatie te checken.

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00