Grote tevredenheid over kwaliteit chaffeurs

Onze chauffeurs worden gemiddeld met een prachtige 8,2 beoordeeld door onze relaties. Vooral op gebied van rijstijl & comfort, verkeersinzicht, verzorging en discretie scoren onze chauffeurs bovengemiddeld.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze relaties tevreden zijn over onze dienstverlening en onze chauffeurs. Om die reden voeren wij op regelmatige basis klanttevredenheidsonderzoeken uit onder onze relaties en de gebruikers van onze diensten. Wij zijn er trots op dat onze chauffeurs gemiddeld beoordeeld worden met een 8,2. Dit laat zien dat de strenge selectie die wij toepassingen binnen onze aannameproces van hoge toegevoegde waarde is.

Omdat comfort, discretie en veiligheid bij onze dienstverlening cruciaal is, worden onze chauffeurs hier uitgebreid op getest en gescreend tijdens de sollicitatieprocedure. Onze chauffeurs doorlopen een selectieproces waarin rijtraining en rijopleiding standaard onderdeel zijn. Deze trainingen worden afgenomen door gekwalificeerde instructeurs. Ook gedurende de periode dat de chauffeurs voor Easy Way werkzaam zijn, blijven dit onderwerpen die voortdurend onder de aandacht worden gebracht en waarin onze chauffeurs getraind worden.

Dat onze chauffeurs op bovenstaande gebieden ook hoog beoordeeld worden is een hele mooie bevestiging van de kwaliteit van dienstverlening die wij nastreven.

Benieuwd naar wat onze chauffeurs voor u kunnen betekenen? Bekijk dan hier onze diensten of neem contact met ons op via info@easyway.nl of 076 – 530 74 00.

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00