Hiker van de maand-Cas

Van hiker, tot flexkracht tot een vast dienstverband bij de klant zelf!

Na meer dan zes jaar bij Easy Way ging het snel."

Cas, oud collega van Easy Way, verteld zijn verhaal over hoe is doorgestroomd van flexmedewerker, naar vaste kracht bij een van onze klanten.

Het begin

"Mijn naam is Cas ten Dam. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Athlon, waarbij ik zes jaar lang onder de vlag van Easy Way Flex bij onze Rental vestiging in Nijmegen heb gewerkt. Hier kwam vorig jaar een einde aan, toen ik de stoute schoenen aantrok en solliciteerde op een commerciële functie binnen Athlon Nederland. Binnen één week was alles geregeld en begin dit jaar ben ik begonnen als binnendienst medewerker voor ons indirecte verkoopkanaal, denk hierbij aan intermediairs en brokers."

Doorstromen bij Athlon

"Na vijf maanden kreeg ik de kans om Accountmanager te worden, die ik dan ook met beide handen heb aangegrepen. Nu begin ik in september als Accountmanager New Business binnen Athlon. Een droom die ik binnen enkele maanden heb mogen realiseren. Een prachtige toekomst binnen de mobiliteitsbranche ligt in mijn vooruitzicht, welke ik zonder EasyWay niet had kunnen opbouwen."

"Ik heb mijn werk bij Easy Way Flex nooit als een bijbaan beschouwd. Juist dat extra stapje zorgt ervoor dat je opvalt. Durf daarbij ook te investeren in relaties binnen Easy Way, maar ook zeker bij een leasemaatschappij. Want wat is er nu leuker dan werken voor een leasemaatschappij?"

Wij wensen Cas veel succes in zijn vervolg stappen!

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00