Vier dagen advocaat, één dag hiker

Tineke Wolfswinkel, advocaat en hiker bij Easy Way.

Bij Easy Way werken ongeveer 2500 mensen. Zo nu en dan krijgen wij niet alleen nieuwe collega's, maar ook nieuwe verhalen. Zo is Tineke advocaat en hiker voor Easy Way. Lees hier haar bijzondere verhaal:

Tineke aan het woord:

Een kantoorbaan, voorzitter van een vereniging en bestuurslid bij een stichting: ik doe het allemaal met veel plezier, maar in maart dit jaar had ik ineens zin om er af en toe eens uit te breken. Bij toeval zag ik een advertentie van Easyway, op zoek naar hikers. Ik de stoute schoenen aangetrokken, gesolliciteerd en daarna had ik al snel mijn eerste ritten te pakken. Sinds dat moment rijd ik, naast mijn andere werk, ongeveer één keer per week voor Easyway het hele land door, auto’s wegbrengend en ophalend. 

Het werk is echt iets waar je naar uitkijkt: ’s avonds ritten voorbereiden, ’s ochtends een auto ophalen, afleveren op het afleveradres en weer verder. Je komt op plekken waar je nog nooit van hebt gehoord - echt niet! - en ondanks je voorbereidingen is het altijd weer een verrassing hoe je precies van je afleveradres naar het volgende ophaaladres komt.

Ik heb daar ontzettend veel lol in, zelfs als het misgaat: vorige week stapte ik te vroeg uit de bus, met nog 4 km te gaan. De volgende bus kwam pas een uur later. Maar, ik liep toch voor op schema, en het weer was stralend, dus ik ben gaan lopen. Prachtige wandeling, op een autoloze weg langs het water tussen Alphen aan de Rijn en Ter Aar. En ik dacht bij mezelf: wie heeft het?

En oh ja, echt een hoogtepunt: van Wormerveer naar Winterswijk in een Porsche 911 Targa. Ik heb een hoop jaloerse mensen om mij heen gehad die dag.

Kortom, ik ben blij dat ik de stap heb genomen in maart, en hoop nog lange tijd als hiker te werken. Vervelen doet het nooit.

Tineke Wolfswinkel 

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00