Een bijzondere ervaring in Spanje (F1 Barcelona)

Easy Way-er Levi heeft een mooi avontuur achter de rug in Barcelona. Hij mocht -samen met drie jongens- werken tijdens de Formule 1 van Spanje! Lees hier zijn verhaal:

"Ik was acht dagen van huis om met een zusterorganisatie van Easyway te werken bij de Formule 1 van Spanje. Vanuit Utrecht vertrok ik met drie jongens van mijn leeftijd naar Frankfurt, waar we onze auto’s voor die week hebben opgehaald (Mercedes V klasse). Diezelfde dag hadden we een overnachting in Lyon."

"De volgende dag reed ieder voor zich naar Barcelona, waar het avontuur begon. Eenmaal aangekomen bij ons hotel in Barcelona zijn we direct begonnen met de voorbereidingen voor die week. Hierbij hebben we verschillende scenario’s uitgedacht over mogelijke bestemmingen van onze gasten voor het race weekend. Zo ontdekte ik naast het circuit alle highlights van Barcelona en voelde mijn werkweek, met gemiddelde temperaturen van 26 graden, bijna als een vakantie."

"Het was hard werken, wel met een gouden randje. Tijdens mijn werkweek heb ik de training, kwalificatie en de race live kunnen volgen! Na het raceweekend reed ik met dezelfde jongens via Marseille, Montpelier en Nice naar Monaco om daar onze auto’s te droppen voor de volgende Grand Prix, een fantastische route langs de Franse Zuidkust."

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00