Formule 1 in Australië

In maart is Floris met de formule 1 meegereisd naar Australië om het VIP-vervoer te verzorgen. Deze keer was de bestemming Melbourne! Floris heeft zijn avontuur beschreven:

"Bij aankomst in Australië was niet alleen het tijdsverschil van 10 uur even wennen, maar ook het rijden aan de linkerkant van de weg met het stuur aan de rechterkant van de auto. Hoewel het rijden redelijk snel soepel ging, bleef de richtingaanwijzer aan de verkeerde kant wel echt een dingetje en deed ik vaak eerst de ruitenwissers aan."


"Ik had dit raceweekend heel veel geluk, want ik kreeg tickets voor een van de grandstands en had op de juiste momenten vrije tijd om de trainingen, de kwalificatie en de race zelf te kijken vanaf een top plek met de skyline van Melbourne op de achtergrond." 

"Nadat de werkdagen erop zaten, heb ik ervoor gekozen nog een week langer in Australië te blijven. In die tijd heb ik een roadtripje kunnen maken langs de Great Ocean Road en een nationaal park. Ik heb op deze manier een fantastische (werk)vakantie gehad met een hoop gave ervaringen!"

Wil jij graag werken als Chauffeur of Hiker bij Easy Way? Solliciteer nu!

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00