3-daagse rit naar Berlijn

Martijn Sassen
"Enkele weken geleden heb ik voor een van onze vaste klanten een hele toffe 3-daagse rit naar Berlijn uit mogen voeren. Met de nieuwe Easy Way Car Phone Holder en een Mercedes V-klasse 250d begon ik aan de rit van 700 kilometer over de voornamelijke Deutsche autobahn. Aangezien de klanten zelf het vliegtuig namen, kon ik mijn eigen muziek aanzetten en vlogen de uren voorbij. In Berlijn was ik verantwoordelijk voor het vervoeren van de klanten tussen het vliegveld, hotel, restaurants en de beurs. Daarnaast had ik 2 dagen overdag veel vrije tijd. Naast wat aan mijn studie te hebben gewerkt, ben ik natuurlijk ook de toerist uit gaan hangen. Zo heb ik onder andere de Brandenburger Tor, East Side Gallery en het verlaten vliegveld Berlin Tempelhof (erg interessante geschiedenis) bezocht. Op de laatste dag, na het afzetten van de klanten bij het vliegveld en een kort bezoek aan de McDonalds, begon ik weer met een lege wagen aan de lange rit terug naar Breda. Al met al een succesvolle, bijzondere, mooie rit en een tof nieuw verhaal om toe te voegen aan mijn Easy Way carrière!"

Wil jij graag werken als Chauffeur of Hiker bij Easy Way? Solliciteer nu!

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00