Twee projecten, één avond

Levi Wilming
"Vrijdag 14 december, het was weer zo’n werkdag om niet snel te vergeten. Het liefst ben ik bij ieder project van Easy Way betrokken om de mooiste verhalen te horen en te delen met verschillende collega’s. Want wat heb ik al veel leuks meegemaakt tijdens deze toffe baan!

Zo begon ik deze avond bij de eerste projectlocatie in Leerdam waar ik mijn klant ophaalde. Ik werd direct voorgestelt aan vrienden en collega’s in de nabijgelegen kroeg. Hier heb ik verschillende interessante gesprekken gevoerd. Toen de klant naar huis wilde, zijn we vertrokken en viel hij op de achterbank in slaap. Eenmaal bij zijn huis gearriveerd werd meneer wakker en was hij zeer tevreden over de geleverde service en werd ik vriendelijk bedankt.

Nu moest ik meteen door naar het volgende project in Bilthoven om de gasten van UBN samen met 20 andere Privéchauffeur collega’s een veilige thuisbrengservice te verlenen. Zoals vaker liep ook dit project uit, wat mij en mijn collega’s de gelegenheid gaf om wat te drinken en gezellig met elkaar te praten. Rond 1.00 uur ‘s nachts vertrok ik met mijn gasten naar huis. In afwachting van mijn taxi – die op zijn beurt mij weer naar huis mocht brengen– stond mijn klant erop om samen een glas Whisky te drinken, waar hij uitgebreid over kon vertellen. Heel interessant en een mooie ervaring rijker! Ik kijk terug op een bijzondere werkdag waarin ik mijn netwerk heb uitgebreid en een geweldige ervaring rijker ben!"

Wil jij graag werken als Chauffeur of Hiker bij Easy Way? Solliciteer nu!

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00