Formule 1 in Abu Dhabi

Floris Wiegers
"Tijdens de Grand Prix in Abu Dhabi ben ik samen met andere Easy Way collega’s meegegaan om daar VIP’s te vervoeren. Omdat er ook gasten bij het vliegveld in Dubai arriveerde, heb ik beide steden kunnen zien. Je kijkt je ogen uit; ieder gebouw is weer groter en duurder en na een paar dagen lijkt een voorbij scheurende Lamborghini of Rolls-Royce helemaal niet meer zo bijzonder.

De steden zelf waren al een hele beleving, maar een Formule 1 race maakt alles nog wat overweldigender. Zelf mocht ik de staff van één van de F1-teams rijden waardoor ik helaas niet zoveel van de race zelf kon zien (in tegenstelling tot de races in Boedapest, Spa en Monza). Gelukkig heb ik in de dagen voor de race genoeg tijd doorgebracht op het circuit om daar toch een hoop van te zien. Omdat dit de laatste race van het seizoen was, waren er overal afterparties. Zo heb ik gasten opgehaald bij een afterparty op een mega jacht en ben ik zelf ook even aan boord uitgenodigd. Al met al was dit een fantastische ervaring en hoop ik volgend jaar weer mee te kunnen."

Wil jij graag werken als Chauffeur of Hiker bij Easy Way? Solliciteer nu!

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00