De Duitse autobahn

Gijs van de Gracht
"Laatst heb ik een zeer bijzondere rit gehad naar het buitenland. Ik ben al vaak in Duitsland geweest voor Easy Way ritten en zelf ook één keer naar Frankrijk. Deze keer ging de rit naar Zwitserland en voor maar liefst drie dagen! Mijn rit begon al op maandagavond, met een overnachten in een Bastion hotel vlakbij de startlocatie van de klant. De dinsdag zouden we namelijk al rond 06.30 uur vertrekken richting Klosters in Zwitserland. Dit ritje hebben we binnen 9 uur voltooid in de BMW 7 serie, die lekker comfortabel over de Duitse autobahn rijdt. Eenmaal de klant afgezet op locatie, reed ik de BMW naar mijn eigen hotel, waarna ik de avond vrij had. De volgende dag de klant weer opgehaald en op zijn gemak gereden naar Chur, een uurtje rijden, maar wel over prachtig glooiende bergwegen. Vervolgens naar Zürich, langs grote meren en door half-open bergtunnels met prachtig uitzicht. Daar heb ik de rest van de dag op woensdag doorgebracht om uiteindelijk in een luxe hotel te overnachten. Donderdag weer over de autobahn gereden met een slapende klant achterin. Met drie hotelovernachtingen, bijna 2.000 kilometer en veel koffie, was dit een van de mooiste en relaxte ritten die ik ooit gehad heb."

Wil jij graag werken als Chauffeur of Hiker bij Easy Way? Solliciteer nu!

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00