Overnachting in Zwitserland

Kevin Droppert
"Door Kostein werd ik gebeld of ik een klant naar Bazel in Zwitserland zou willen rijden, de klant had om mij gevraagd n.a.v. een vorige rit. Ja tuurlijk! Wow! Met daarbij de keuze of ik daar wilde overnachten. De klant had zelfs al aangeboden om een hotel te regelen. En ik kreeg de flexibiliteit om op een datum naar keuze terug te vliegen. Wel onbetaald natuurlijk, maar zo ik kon mooi in Bazel blijven zolang ik dat wilde.

De klanten zijn een ouder echtpaar en ik help hen met de bagage. Rond 9.00 uur zijn we klaar om te vertrekken voor de ruim 750 kilometer lange reis. Het stel rijdt al 40 jaar lang dezelfde route naar Bazel en kennen deze letterlijk uit hun hoofd. De klanten zijn ontzettend vriendelijk en stonden er op het eten en drinken voor mij af te rekenen. Ook het hotel was ze voor mij hebben geregeld was werkelijk schitterend! Die avond stonden de klanten erop dat ik met hen mee zou dineren.
 
De volgende ochtend help ik met het inladen van de bagage. Meneer en mevrouw gaan door richting ItaliĆ«. Ik neem afscheid van het vriendelijke echtpaar en mijn dagtrip in de prachtige stad Bazel kon van start gaan. ’s Avonds vloog ik terug en kwam er aan twee fantastische dagen een eind. Voor mij een onvergetelijke ervaring en de mooiste dag ‘werk’ ooit."

Wil jij graag werken als Chauffeur of Hiker bij Easy Way? Solliciteer nu!

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00