Laatste rit

Het was mijn laatste rit voor Easy Way. Ik was onderweg vanuit Leeuwarden naar Voorschoten. De rit verliep soepel met weinig files. Terwijl ik de A10 op draai springen de matrix borden aan en staan we voordat ik het weet stil voor het rode stoplicht van de Coentunnel. Na ruim 10 minuten gewacht te hebben springt het stoplicht uit en beginnen we weer te rijden. Terwijl ik net de tunnel uit rij hoor ik een waarschuwingssignaal. Op het dashboard verschijnt de melding “transmissie storing” enkele seconde hierop valt ook mijn aandrijving weg en voelt het of de auto in neutraal staat. Gezien ik gelukkig wel snelheid  had, kon ik de auto naar de vluchtstrook sturen waar we netjes achter de vangrail hebben gewacht op de ANWB. Uiteindelijk was het opgelost met de auto. En hou ik een mooi laatste verhaal over aan mijn laatste werkdag bij Easy Way.

Wil jij graag werken als Chauffeur of Hiker bij Easy Way? Solliciteer nu!

Contact

Easy Way
Markendaalseweg 63
4811 KA Breda

+31 (0) 76 530 74 00